O nas

PODJETJE NOVE GENERACIJE

 

Podjetje Eurotronik Kranj d. o. o. se že vrsto let ukvarja s profesionalnimi telekomunikacijskimi rešitvami za domove starejših, bolnišnice, druge negovalne ustanove in uporabnike, ki čutijo potrebo po učinkovitejši komunikaciji in si s tovrstnimi sistemi želijo olajšati svoje delo.

Začetki podjetja segajo v leto 1962, ko je bilo ustanovljeno družinsko podjetje za področje telekomunikacij, ob osamosvojitvi Republike Slovenije pa je druga generacija ustanovila Eurotronik Kranj d.o.o., ki nadaljuje tradicijo dobave in montaže sodobnih sistemov na področju teleoskrbe in telezdravja, s poudarkom na zanesljivem in odgovornem pristopu do svojih strank.

Naši sestrski klicni sistemi, paging, DECT in telefonskimi sistemi, varovalni telefoni in bolniški kanali, ter drugi sorodni inovativni sistemi so že prisotni po številnih negovalnih ustanovah doma in v tujini. Po Sloveniji in v tujini imamo opremljenih že prek 70 domov za starejše, bolnišnic, drugih negovalnih ustanov in industrijskih objektov. Svojim strankam prisluhnemo, in oblikujemo ponudbo, izdelano na podlagi njihovih potreb in želja, zato se vsakega povpraševanja lotimo vestno in z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte, in naše visoko izobraženo osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri prave rešitve za vas in vaše podjetje.

 

EUREKA: Projekt SmartCare

 

V okviru iniciative EUREKA 2016 izvajamo projekt SmartCare. Namen operacije je razvoj ekspertnega sistema, ki bo izboljšal in optimiziral sistem zdravstvene nege tako da bo omogočil boljši izhod bolnišničnega zdravljenja ali nege, in bo hkrati stroškovno učinkovitejši. Projekt prispeva k uresničitvi ciljev Pametnih mest in skupnosti:
– Cilj I: Razvoj globalno konkurenčnih sistemskih rešitev na področju omrežij in IT omrežij z uporabniškimi rešitvami
– Cilj II: Vzpostavitev dostopnosti do elektronskih storitev na področju zdravstva(e-zdravstvo).
Cilji projekta so razvoj štirih novih produktov, povišanje števila zaposlenih v podjetju in dodane vrednosti na zaposlenega, povišanje prihodkov od prodaje ter izboljšanje poslovnega izida. Predvidena je tudi pridobitov patentov za nove produkte.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

SPIRIT Slovenija logotip jpgMGRT_sloLogo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_slogan   EUREKA LOGO

Sejem Medica

 

Kot razstavljalec se bomo udeležili sejma Medica, ki bo potekal od 13. do 16. novembra 2017 v Düsseldorfu v Nemčiji. Glavni namen je predstavitev našega sistema NurseCare širši svetovni strokovni javnosti na področju zdravstva in zdravstvene nege, pridobivanje novih poslovnih stikov in s tem povečanje možnosti poslovnega sodelovanja podjetja s tujimi partnerji, povečanje mednarodne konkurenčnosti podjetja in zvišanje stopnje internacionalizacije podjetja.
Cilj projekta je predstavitev našega proizvodnega programa tujim investitorjem, pridobitev novih kontaktov, poslovni razgovori ter sklepanje pogodb o poslovnem sodelovanju.
Izvedbo projekta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si) v okviru Javnega razpisa “Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017”.

SPIRIT Slovenija logotip jpgMGRT_sloLogo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_slogan   I_Feel_Slovenia