O nas

PODJETJE NOVE GENERACIJE

 

Podjetje Eurotronik Kranj d. o. o. se že vrsto let ukvarja s profesionalnimi telekomunikacijskimi rešitvami za domove starejših, bolnišnice, druge negovalne ustanove in uporabnike, ki čutijo potrebo po učinkovitejši komunikaciji in si s tovrstnimi sistemi želijo olajšati svoje delo.

Začetki podjetja segajo v leto 1962, ko je bilo ustanovljeno družinsko podjetje za področje telekomunikacij, ob osamosvojitvi Republike Slovenije pa je druga generacija ustanovila Eurotronik Kranj d.o.o., ki nadaljuje tradicijo dobave in montaže sodobnih sistemov na področju teleoskrbe in telezdravja, s poudarkom na zanesljivem in odgovornem pristopu do svojih strank.

Naši sestrski klicni sistemi, paging, DECT in telefonskimi sistemi, varovalni telefoni in bolniški kanali, ter drugi sorodni inovativni sistemi so že prisotni po številnih negovalnih ustanovah doma in v tujini. Po Sloveniji in v tujini imamo opremljenih že prek 70 domov za starejše, bolnišnic, drugih negovalnih ustanov in industrijskih objektov. Svojim strankam prisluhnemo, in oblikujemo ponudbo, izdelano na podlagi njihovih potreb in želja, zato se vsakega povpraševanja lotimo vestno in z veseljem odgovorimo na vaša vprašanja.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte, in naše visoko izobraženo osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri prave rešitve za vas in vaše podjetje.